logo liakada

Eenvoudig Bewust Jezelf Zijn?

Stabiliteit Balans Groei Ontwikkeling intuïtie

 

3-Daagse opleiding Intuïtieve & Spirituele Ontwikkeling

In Maastricht  zondag 29 september, 06 en 13 oktober 2019
van 10.00 - 17.00 uur
Centrum Yoga & More
Niels Bohrstraat 32
6227 VW  Maastricht

In deze opleiding maak je kennis met de basis van spiritualiteit. Je leert om te gaan met aurabeheer, jouw eigen energie. Welke energie van jou of van een ander is. Hoe je je hier voor kan openen of juist afsluiten. De chakraleer en de daadwerkelijke betekenis van de chakra’s. Je leert je eigen aura te reinigen en te gronden. Maar ook een huis of locatie te reinigen en hoe je entiteiten en auralifters herkent en naar het licht kan begeleiden.

Tevens leer je de wijze van concentratie en mediteren. De twaalf zintuigen gebruiken. Hoe je de energie van een ander leest en kan interpreteren. Voorwerpen en foto’s te lezen, psychometreren. Je zult je eigen Gids mogen ontmoeten.

Maar misschien nog belangrijker, je leert vertrouwen te hebben in je intuïtie en jezelf beter te begrijpen. Een opleiding om de beginselen van spiritualiteit zelf eigen te maken zodat jij beter in je energie kan zijn en blijven.

De opleiding Intuïtieve & Spirituele Ontwikkeling geeft vertrouwen in jouw sensitiviteit.
De basis, de weg terug, naar je Ziel.

Het is een mooie vooropleiding voor de opleidingen Mediumschap van de Spirituele & Intuïtieve Academie
De investering in jezelf € 345,00.

Je kunt je inschrijven bij de Spirituele Academie http://www.despiritueleacademie.nl/inschrijven/
 


 

Opleiding Mediumschap & Trance Healing I Basis®


In Eijsden, Praktijk Liakada 

zaterdag 01 en 08 februari en 07 en 21 maart 2020; van 10.00 - 17.00 uur of op

8 dinsdagavonden van 19.00 - 22.15 uur
07, 14, 21 en 28 januari 2020
04 en 18 februari 2020
03 en 10 maart 2020
 

Als je als medium wilt werken is de healing energie ook aanwezig. Wil je werken als professioneel healer zal je vaak de boodschapen van de gidsen mogen doorgeven. In de opleiding Mediumschap & Trance Healing I Basis® maken we die combinatie. 

In het eerste deel van de opleiding zal jou alle ins en outs van het Basis Mediumschap alsmede alle ins en outs van de basis Trance Healing gegeven worden. Je hoeft ze niet meer apart van elkaar eigen te maken. Na deze basis opleiding zal je op beide vlakken dus direct met de spirituele wereld kunnen communiceren in consulten (het mediumschap) maar ook al healing consulten kunnen geven, of je kiest natuurlijk voor de combinatie van beide consulten.

De Spirituele Academie leert je naast de basisopleiding van het standaard gegeven, no-nonsense mediumschap, ook de diepgang in zijn opleidingen van het nieuwe mediumschap en trance healing!

Welbeschouwd is er maar één energie hoeveel namen je er ook aan geeft. In de opleiding Mediumschap & Trance Healing I Basis® zullen we alle vormen van energetische healing samenbrengen tot een krachtige healing in trance staat. Je leert hoe je kan healen en hoe je contact moet maken met je healing Gids. Zij zijn het die via jou de helende energie doorgeven. Het is van essentieel belang dat we dat liefdevollen en bewuste contact hebben. Gedurende de opleiding zal je zelfstandig dat contact steeds sterker en sterker tot stand brengen. Je leert vervolgens om de essentiele informatie van jouw healing Gids aan je client door te geven.

Healen is niet alleen je handen op iemand leggen. Healen is aangeven waar, hoe en waarom je healt, zodat iemand bij zichzelf kan transformeren en weer in balans kan komen met het leven zelf en zijn of haar levenspad.

Deze opleiding duurt vier dagen en wordt afgerond met het certificaat Mediumschap & Trance Healing opleiding I Basis.

Bijdrage: € 495,00 incl. boek MediumJaco.

Je kunt je inschrijven bij de Spirituele Academie http://www.despiritueleacademie.nl/inschrijven/
Opleiding Mediumschap & Trance Healing, deel 2, Verdieping & Transformatie®

In Eijsden zondag 24 november, 01 en 15 december 2019 en de laatste lesdag is op 05 januari 2020
van 10.00 - 17.00 uur
Praktijk Liakada
Beezepool 13
6245 JH  Eijsden


In het kort beroepsonderwijs Opleiding Mediumschap & Trance Healing II Verdieping & Transformatie leer je de verdieping van het mediumschap en trance healing. Dat bestaat uit het  doorgeven van blokkades en het aangeven van transformaties vanuit de geestelijke wereld m.b.v. diepgaande medium consulten en mediamieke regressie consulten.

In deel II van de opleiding gaan we nog dieper in de afstemming om de energie en de informatie van je ‘healing’ gidsen door te geven.
Je leert het Sensomotorische Healing Mediumschap en het helen van postnatale stoornissen zowel fysiek als geestelijk.
Deze energetische blokkades zul je weer in balans leren brengen bij je cliënt d.m.v. Mediamieke Therapeutische Regressie. Inzichten in gezin- en familie relaties middels Mediamieke Familie Opstellingen. Tevens leer je omgaan met auralifters en entiteiten.

Mediumschap, Trance Healing, energetische operaties en het Sensomotorisch Healing Mediumschap zullen een standaard zijn in jouw healing werk als Medium &Trance Healing Therapeut®. Jouw Gidsen zullen je steeds verder en dieper brengen in de wereld van Mediumschap &Trance Healing.
Hoe meer je  medium- & healing consulten zullen verdiepen en versterken, hoe  meer je inzichten en mogelijkheden groeien.
Ervaring en vertrouwen zullen jouw unieke mogelijkheden naar voren brengen, waar jouw leraar van de Spirituele Academie je als ervaren docent volledig in begeleidt.

Deze opleiding duurt ook vier dagen en wordt afgerond met het certificaat Mediumschap & Trance Healing II verdieping & transformatie.

Bijdrage: € 495,--

Je kunt je inschrijven bij de Spirituele Academie http://www.despiritueleacademie.nl/inschrijven