logo liakada

Eenvoudig Bewust Jezelf Zijn?

Stabiliteit Balans Groei Ontwikkeling intuïtie


IK BEN

Hallo lieve Jij,

Ik Ben Joannetta Piters (1957), moeder van 2 volwassen kinderen.
Ik Ben geboren en getogen in het mooie Limburgse dorp Eijsden.

Het verfijnen van mijn bewustzijn is een mooie ontdekkingsreis. Die leidde mij o.a.  4 keer naar de Egyptische woestijn, naar Glastonbury, Engeland en naar de ontwikkeling van mijn praktijk Liakada (Energierijk Licht).

Ik kreeg waardevolle lessen en inspiratie van mijn leraren o.a. tijdens de opleidingen die ik heb gevolgd. Hierdoor heb ik de kracht en innerlijke rust in mijzelf verder mogen ontplooien.

Als Energetisch therapeut, Healer en docent mag ik jou de Cosmic & Flower Energies aanreiken via healing, meditaties, cursussen en workshops voor het ervaren van je diepere Zelf en het ontplooien van je bewustzijn. Dit doe ik, werkend vanuit mijn hart en met plezier in mijn praktijk Liakada.

Tijdens de opleidingen Therapeutisch Mediumschap & Trance Healing  bij de Spirituele en Intuitieve Academie van Jaco Elken, heb ik geleerd om eenduidig bij de oorzaak van pijn, overtuigingen en blokkade(s) te komen. Deze blokkades kunnen je persoonlijke of spirituele groei belemmeren.

Nu IS voor mij de cirkel rond!

Wat kan ik voor jou betekenen?

Mijn motivatie is om jou te begeleiden in je persoonlijke ontwikkeling en een stuk mee te lopen op jouw pad.
Via Mediumschap en Trance Healing kan ik samen met jou ontdekken hoe we de niet helpende overtuigingen en patronen kunnen ombuigen om jou gewenste doelen te bereiken. Dit zullen wij doen in een persoonlijk consult.
Ik wil je stabiliteit, balans, groei en ontwikkeling van je intuitie meegeven door samen bij de oorzaak van pijn, overtuigingen en blokkades te komen.

Ik werk met respect en liefde voor mens en omgeving en kijk er naar uit mijn passie met jou te delen.
Daarbij is kwaliteit en nazorg heel belangrijk.

Mijn doel is een leven en een wereld met meer liefde, liefde voor jezelf (en de ander).

In Lak’esh
"Ik ben een andere Jij"
We zijn allemaal één!

In Licht en Liefde,
Joannetta Piters