top of page

 R e a c t i e s
 

Healing op afstand.

Mijn dochter van 7 jaar was heel erg ziek en lag met een ernstige infectie op de IC. 

Na 11 dagen mocht ze naar de medium care maar was door alle medicatie en het ziek zijn enorm verzwakt. Op dag 16 op de medium care knapte ze maar niet op en bleef koorts houden.


Toen heb ik Joannetta gevraagd om haar extra kracht te geven. 

Dag 16 in de namiddag heeft ze de eerste healing gekregen. 

Mijn dochter zei een half uur na de healing dat haar buik zo warm was dat ze er een koud washandje op moest leggen. Na de temperatuur te meten bleek ze geen koorts te hebben, alleen haar buik was ontzettend warm.

In de avond begon ze al op te knappen. 

De dag erna zat ze rechtop in bed te kleuren, waar ze eerst geen kracht voor had.

 

Joannetta heeft mijn dochter hierna nog een aantal healingen gegeven en we zagen haar elke dag meer opknappen en sterker worden.

De artsen en verpleegkundigen waren allemaal verbaasd hoe ze erbij zat en hoe ze elke dag sterker werd. Ze heeft zelfs lopend het ziekenhuis verlaten. 

Sinds Joannetta met mijn dochter aan de slag is gegaan zagen we haar elke dag beter worden. De infectiewaarden in het bloed waren op de dag van ontslag zo laag dat er geen sprake meer was van een infectie.

 

Ik vind het magisch! En ben Joannetta zeer dankbaar dat ze ons geholpen heeft en kan het iedereen aanraden! (2023)


Spirituele & Intuitieve Ontwikkeling

Met behulp van deze cursus ben ik dichter bij mezelf gekomen waardoor ik heb geleerd beter naar mijn gevoel te luisteren. Er zijn verschillende aspecten aan bod gekomen die zeer interessant waren en een waardevolle aanvulling voor mijn ontwikkeling zijn. Daarnaast was het een kleine groep cursisten waardoor er veel aandacht was voor iedereen. Ik ben blij dat ik de stap gezet heb en dit in mezelf heb geinvesteerd.
Tamara (juni 2020)

De opleiding intuïtieve ontwikkeling heeft me meer bewust gemaakt van mijn energiesysteem en hoe ik dat kan beïnvloeden. Joannetta is kundig en in staat een veilige sfeer te scheppen’ (P, 2023)

Lieve Joannetta, Ik heb in jouw cursus intuïtieve ontwikkeling heel veel geleerd. Ik kan het ook direct omzetten in mijn leven, en dat vind ik heel waardevol.

Door de oefeningen en meditaties heb ik nog meer vertrouwen in mijn intuïtie gekregen, en dat voelt heel fijn.

Dank je wel!!! (2023)

20220522_094038.jpg
image1_edited_edited_edited.jpg

Healing op afstand:

Wow, dit was heel bijzonder! ik voelde verschillende sensaties door mijn lichaam gaan.
Op een gegeven moment ging ik ook spontaan glimlachen. Ik heb nu het gevoel dat ik nog steeds in een fijne bubbel zit.
Dankjewel voor deze hele bijzondere ervaring. (KW 2020).

Een bijzondere ervaring. Het voelde voor mij alsof ik bij jou op de tafel lag. Ik voelde allerlei vibraties door me heen gaan. Zo vertrouwd en rustgevend. Ook wat traantjes gelaten. Er zijn blokkades opgelost voor mijn gevoel. Na de healing nog zeker een kwartier blijven liggen. Ik voel me helder en opgelucht. Dank je! (Anoniem 2020)Wat een heerlijke ervaring was dat!! Ik ben op bed gaan liggen en me helemaal ontspannen gemaakt met diep in- en uitademen. Toen jij de healing begon kon ik dat voelen door het ontspannen gevoel dat ik ook heb als ik bij jou op het bedje lig. Een hele bijzondere ervaring! Wat kun jij dat toch geweldig goed!
(AW 2020)

Ik ben op bed gaan liggen en heb mijn spieren ontspannen en ervoor gezorgd dat mijn ademhaling heel rustig werd. Opeens voelde ik een hele warme stroom energie door mijn lichaam gaan, enkele spieren in mijn benen gingen trillen en ik voelde me steeds verder wegzakken in mezelf. OMG wat een heerlijk gevoel. Ik besloot mezelf over te geven en het te laten gebeuren. Ik zag kleuren en het voelde fantastisch. Na de healing ben ik in een diepe slaap gevallen. Ik voel me heel rustig en blij. Hoe het werkt geen idee. Ik voel me echt geweldig. Zeker voor herhaling vatbaar. Dank je wel!  (GC 2020)

 


Als je leven heel zwaar en donker aanvoelt...
zal na een healing bij Liakada / Joannetta...
de zon weer voor je schijnen.
Heel dankbaar daarvoor !! (Anoniem sept. 2019)

Mediumschap & Trance Healing opleiding:

Zeg dat! Wat heb je ons liefdevol en fantastisch begeleid op dit bijzondere pad. Ik kwam bij jou al een keer thuis bij mezelf.....maar wat een verdieping, verrijking en inzicht.....woorden kunnen dit gevoel niet dekken. Eeuwig dankbaar voor jou, voor de waardevolle lessen, voor de zielsverbinding, vriendschap en liefde. En het mooiste is het diepe contact tussen twee zielen tijdens consult NW (2019)

 
Ik, die al zolang bezig is met zelfbewustwording en totaal geen zin er meer in had afgelopen november 2018. En dan win ik een healing van jouw, Joanetta, en ik dacht “ aon de geng”....
En wat heeft het me veel op geleverd, meer dan ik heb kunnen verwachten.
Een prachtige opleiding, en niet in woorden uit te drukken!
Én nieuwe vrienden......
Je hebt het fantastisch gedaan met ons , ik ben dankbaar én blij dat ik dit nu ook kan geven aan de ander! Liefs, IT (2019)

 

ballon_edited.jpg

Joannetta en ik delen onze passie voor spiritualiteit. We zijn beiden hypnotherapeuten en ik had een speciale reis naar het verleden op mijn verlanglijstje staan. Ik denk eigenlijk dat we het allebei wel een beetje spannend vonden. Je weet immers nooit of je daar uitkomt waar je heen wilt en of je een antwoord krijgt op je vraag. Maar het is allemaal goed gekomen hoor. We spraken af dat er niets hoefde en dat wat zich aandiende goed was om mee aan de slag te gaan. Door haar lieve en rustige stem te volgen kon ik aan mijn reis beginnen. En ik ben nog steeds flabbergasted wat we allemaal mochten zien en het Lichtwerk dat we mochten doen.
Nu weer alle poorten openzetten die ik ergens in de tijd voor mezelf heb dicht gedaan....
Dank je wel, lieve Joanetta dat je mijn reisgids wilde zijn en mijn innige dank voor je liefde. (BC 2018)


Een chakra healing ondergaan bij Liakada die ik enkele maanden geleden had gewonnen. Geweldig om mee te maken, heerlijk ontspannend en een echte aanrader. Je voelt je meteen op je gemak bij Joanetta. (M 2018).

Spirituele & Intuïtieve Ontwikkeling:

Ik heb ontzettend veel geleerd in deze drie daagse opleiding. Het heeft me geleerd in mezelf te geloven en dichter bij mezelf te
blijven voor mij echt een geschenk uit de hemel...
De opleiding wordt gegeven in liefde en respect, waardoor ik meteen voelde dat ik
thuis kwam. Niet alleen in de groep, maar
ook in mezelf. (NW 2018)

 
Lieve Joannetta, dank je wel voor de geweldige ervaring gisteravond tijdens de lichtcirkel!
Maar ook tijdens mijn persoonlijke consult en de meditatie avond, echt top!!
Lieverd ik ben heel blij dat jij op mijn pad gekomen bent,zo lief en kundig, je bent een verrijking in mijn leven.
Verheug me op de dingen die ik nog bij jou en met jou mag gaan ervaren... (JT 2017)

Lieve Joannetta, .. Afgelopen week de laatste van 5 lessen van het Innerlijk Kind gehad. Zelden zoiets indrukwekkends meegemaakt! Bijna niet te bevatten, wat mijn Innerlijk Kind mij heeft laten zien.... pijn heeft laten voelen.... inzichten heeft gegeven. Dit alles dankzij jou, jouw kennis die je in de loop der jaren hebt vergaard door het volgen van vele studies en cursussen, en die je nog steeds volgt op dit moment. CHAPEAU !!! Dat nog veel mensen van jouw cursussen gebruik mogen maken, in de hoop dat ze net zo verrijkt mogen worden als ik. M.S. (juni 2017)
PHOTO-2020-11-14-17-23-12_4_edited_edite
Waar zal ik eens beginnen... Ik begon in 2016 bij Joannetta met 2 workshops en een Engelenhealing. Ik ben al van kleins af aan spiritueel en sinds juli 2016 weer erg intensief mee bezig, deze workshops hielpen hier enorm bij en waren heel fijn en interessant! Vooral met de goede uitleg van Joannetta. In september ben ik begonnen met de Cosmic Flower Selfhealing cursus en wauw... Wat heeft me dat veel gebracht! Ik was een grote piekeraar over alles en nog verder dan dat.. Ik ben nu zoveel rustiger en vooral mijn hoofd voelt heerlijk licht. Wat mooi is aan de cursus is dat je alles zelf doet en mag doen en dat het je zoveel verder brengt dan dat je ooit voor ogen zag! Nog twee lessen over de aura lagen wat ook heel interessant is, en dan is de cursus alweer afgelopen.. Maar ik weet zeker dat ik nog veel ga doen bij Liakada. Alles wat hier gegeven word is fijn, maar niet te min door wie het gegeven word! Joannetta ik bedank je voor het helpen veranderen van mijn leven en het verrijken hiervan. Je bent een groot voorbeeld voor me! Liefs M-E (mei 2017)


Bij LIAKADA de eerste cursus 'Cosmic&Flower' zelfhealing en intuïtieve ontwikkeling gevolgd. Joanetta liet mij als cursist zélf voelen en onderzoeken waar blokkades vandaan komen en ze begeleidt op een deskundige manier het opruimen daarvan. Dit heeft mij met name aangesproken. Er wordt je niks aangepraat.
Naast spirituele groei en meer zelfinzicht, heeft dat bij mij er toe geleid dat ik in het praktische leven weer dingen heb kunnen oppakken waar ik eerder telkens in vastliep.
De cursusmiddagen voelen altijd als een warm bad door de liefdevolle houding van Joanetta en de warme sfeer die Joanetta creëert.
Op naar de tweede cursus bij LIAKADA.
In Lak' esh  xxx J.G. (2017)
bottom of page